Fotograferingen

Före fotograferingen

Ni har fattat det utomordentliga beslutet att boka en fotografering hos Julia Ekman Photography!

Ni använder bokningsformuläret under Kontakt och skickar iväg ett meddelande till mig där ni berättar vad ni önskar för bilder, och när ni skulle vilja genomföra fotograferingen.

Tillsammans börjar vi planera och utforma er fotografering. Vi går igenom eventuella önskemål, delar idéer och planerar. Konsultationen sker vanligtvis över telefon eller mail, men föredrar ni att träffas över en fika så ordnar vi självklart det (jag älskar fika!).

Under fotograferingen

Efter en tids förberedelser är det äntligen dags för höjdpunkten – själva fotograferingen.

En fotografering hos Julia Ekman Photography ska vara en upplevelse, och under tiden jag fotar behöver ni inte tänka på något annat än att bara ha kul! Jag instruerar er under hela fotograferingen, men är hela tiden öppen för era förslag och idéer. Jag håller i kameran, men fotograferingen gör vi tillsammans!

Efter fotograferingen

Inom två veckor efter fotograferingen kommer ni få en länk till ett lösenordsskyddat webbgalleri. Där kommer ni se ett urval av bilderna från vår fotografering tillsammans. När ni har valt era bilder, skickar jag på en gång iväg ett brev med era bilder på en CD-skiva tillsammans med en faktura.

När brevet landat i er brevlåda, är bilderna era att ha glädje av i många, många år framöver.