Priser

Samtliga priser är utskrivna inklusive moms.
Reseersättning på 35 kr/mil tillkommer om fotograferingen sker utanför Borås kommun.

 

Porträtt

Vad ni vill ha ut av er porträttfotografering är väldigt individuellt. Därför har jag satt samman två olika paket så att ni kan välja det alternativ som passar era önskemål bäst. Har ni speciella önskemål på fotograferingstid och bildfiler, maila mig på info@juliaekmanphotography.se så kan vi tillsammans titta på en lösning.

 

___________________________________________________________________________________________________

Porträttpaketet

Cirka upp till 60 minuters fotografering inkl. 10 högupplösta digitala bilder i färg och i svartvitt.

En större fotografering som passar perfekt till barnfotografering och familjen, eller till paret som vill ha extra gott om tid på sig att fånga de vackra ögonblicken. Under en längre fotografering finns det utrymme för klädombyten samt fotografering i flera miljöer. Bilderna levereras på en CD-skiva med personlig design.

Pris: 1800 kr

___________________________________________________________________________________________________

Porträttpaketet – All Inclusive

Cirka upp till 80 minuters fotografering. Ni får samtliga bilder från vår fotografering! Dessa levereras högupplösta i färg och svartvitt. Dessa bilder levereras på en CD-skiva med personlig design. Ingår i priset gör också 2 st högkvalitativa framkallningar (18*24 cm).

Detta paketet är precis som vanliga Porträttpaketet, men med extra allt. Passar perfekt till er som har svårt att bara välja några bilder, och vill ha vartenda ögonblick jag fångade från vår fotografering.

Pris: 2700 kr

Bröllop

Prislistan för bröllop år 2016 startar från 6000 kronor inkl. högupplösta bilder och inklusive moms. Kontakta mig för mer information.

Nyfödd

Föreviga bebisens allra första tid i livet. Vi träffas när bebisen är runt fem dagar gammal, men inte äldre än tre veckor. Vid den här tiden sover bebisen som mest, vilket är en förutsättning för att kunna få de typiska söta sovbilderna. Tänk på att höra av er i god tid före BF för att kunna hitta ett passande datum innan bebisen är född.

Fotograferingen sker hemma hos er, och jag tar med allt som behövs till fotograferingen. Jag avsätter runt tre-fyra timmar för vår nyföddfotografering, då det brukar behövas flera omgångar mat och blöjbyten för att få bebisen att sova djupt nog för att fotograferas. Självklart tar vi bilder när bebisen är vaken också om ni önskar det.

Vänligen kontakta mig för mer information.

Pris: Från 1200 kr

Presentkort

Ge bort en fotografering till någon du tycker om.
Presentkortet kan laddas med valfri summa och är giltigt ett år från inköpsdatum.