Vanliga frågor

Hur bokar jag?

Använd bokningsformuläret som finns under Kontakt, eller skicka ett mail direkt till info@juliaekmanphotography.se.

Var fotograferar du?

Jag arbetar ”on location”, vilket innebär att jag inte har en fysisk fotostudio. Oftast ordnar vi en fotografering utomhus eller på en annan plats som vi väljer tillsammans. För gravidfotografering och samt fotografering av mindre barn kan vi även fota inomhus hemma hos er. Nyföddfotograferingar sker också alltid inomhus hemma hos er.

Vad gör vi om det är dåligt väder?

Vid regn ställs fotograferingen in, med undantag för bröllopsfotografering. Vi kommer tillsammans överens om ett nytt datum för fotografering.

Vad ska jag ha på mig?

Ha på dig det du trivs bäst, men undvik gärna kläder med stora tryck eller mycket mönster. Om ni är flera personer som ska fotograferas, är det bäst om kläderna är så neutrala och enhetliga som möjligt.

Vi vill boka en nyföddfotografering! När ska vi boka?

Eftersom att bebisen sover som mest under de två tre veckorna i livet, är det lättast om fotograferingen genomförs vid den här tiden för att få de typiska sovbilderna. Allra helst ska bebisen vara runt 5 dagar gammal. Tänk på att höra av er i god tid redan innan bebisen är född, så att vi hinner hitta en passande tid.

Kommer mina bilder publiceras på din hemsida eller sociala medier?

Jag tycker det är jätteroligt att få visa andra vad jag har fotograferat och publicerar gärna era bilder på min hemsida. Om det inte känns bra för dig – säg till så låter jag såklart bli!

Sparas mina bilder?

Era bilder sparas i 1 år från fotograferingsdatum på två separata hårddiskar, och det finns självklart möjlighet att köpa till bilder efter att fotograferingen är gjord. Innan bilderna raderas kontaktas alltid kunden.

Hur levereras bilderna?

Via mail. Det finns givetvis möjlighet att köpa till CD, USB-minne och fina framkallningar också.