Vanliga frågor

Hur bokar jag?

Använd bokningsformuläret som finns under Kontakt, eller skicka ett mail direkt till info@juliaekmanphotography.se.

Var fotograferar du?

Jag arbetar ”on location”, vilket innebär att jag inte har en fysisk fotostudio. Oftast ordnar vi en fotografering utomhus i naturen eller på en annan fin plats som vi väljer tillsammans. För gravidfotografering och samt fotografering av mindre barn kan vi även fota inomhus hemma hos er. Nyföddfotograferingar sker också alltid inomhus hemma hos er.

Vad gör vi om det är dåligt väder?

Vid regn ställs fotograferingen in, med undantag för bröllopsfotografering. Vi kommer tillsammans överens om ett nytt datum för fotografering.

Vad ska jag ha på mig?

Ljusa kläder (vitt, beige, pasteller, andra ljusa färger) är att föredra. Undvik gärna kläder med stora tryck eller mycket mönster. Om ni är flera personer som ska fotograferas, är det bäst om kläderna är så neutrala och enhetliga som möjligt. Det viktigaste är att ni har på er kläder ni trivs i!

Vi vill boka en nyföddfotografering! När ska vi boka?

Eftersom att bebisen sover som mest under de två tre veckorna i livet, är det lättast om fotograferingen genomförs vid den här tiden för att få de typiska söta sovbilderna. Allra helst ska bebisen vara runt 5 dagar gammal. Tänk på att höra av er i god tid redan innan bebisen är född, så att vi hinner hitta en passande tid.

Kommer mina bilder publiceras på din hemsida/Facebook?

Jag tycker det är jätteroligt att få visa andra vad jag har fotograferat och publicerar gärna era bilder på min hemsida. Detta sker dock alltid i samråd med dig som kund.

Sparas mina bilder?

Era bilder sparas i 1 år från fotograferingsdatum på två separata hårddiskar, och det finns självklart möjlighet att köpa till bilder efter att fotograferingen är gjord. Innan bilderna raderas kontaktas alltid kunden.

Hur levereras bilderna?

Detta beror på vilket slags bildpaket ni valt. I Lilla paketet levereras bilderna över mail, i Stora paketet samt All inclusive-paketet levereras de på en CD-skiva med personlig design. I bröllopspaketen förekommer såväl CD-skiva som USB-minnen. Samtliga bilder levereras alltid digitalt. Framkallningar medföljer endast i All inclusive-paketet.